Top 5 genți pentru vara 2016

În lumea de azi, fiecare femeie poate alege ceea ce-i place, dar, în același timp, să fie și la modă . Nu contează ce preferi genți – mari, mici, rucsacuri, serviete – aceasta vara, vei avea de unde alege.

Astfel, că puteți realiza cele mai îndrăznețe fantezii și să potriviți la imaginea dvs. orice geantă. Iar pentru ca alegerea să fie mai ușoară îți propunem 5 tipuri de genți ce nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei.

Gentuță mică cu cureaua lungă

Aceasta va da imaginii tale un plus de eleganță și rafinament. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la faptul că nu toate lucrurile încap în ea, încercați să luați doar cele mai importante.

Rucsac

Moda de astăzi se distinge prin caracterul său practic și versatilitatea sa, acum, orice fashionistă poate purta un rucsac atât cu blugi cât și cu o rochie și adidași.

Geantă de tip sac

Singurul dezavantaj al acestui model este faptul că este dificil de a găsi ceva în ea. Dar acest lucru este compensat de faptul că geanta este universală și arată grozav.

Geantă de tip plic

Noi nu vorbim despre acele modele ciudate pline de cristale și mărgele, ci de geanta elegantă, cu franjuri sau în formă de pepene verde.

Geanta cu franjuri

Este evident că toate piesele din grderobă care au franjuri sunt la modă, deoarece franjurile sunt liderul de necontestat în tendințele din acest an.

Text: Olga Mînzat

Sursă foto: yesale.ru

Facebook Comments

Post a comment