Top 5 sfaturi utile tuturor femeilor împotriva căderii părului!

Vă cade părul? Nu sunteți singura! Căderea părului este una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă atât bărbații cât și femeile din întreaga lume. Această afecțiune este una pe care o are aproape toata lumea măcar o dată în viață, dar mai știm că acest aspect se răsfrânge și se întâlnește destul de des în rândul femeilor, fiind cauzat de mai mulți factori.

Stresul, alimentaţia nesănătoasă, dereglările hormonale sau, pur şi simplu, ereditatea sunt cele mai frecvente cauze ale căderii părului. Această problemă este frecventă atât la bărbaţi, cât şi la femei şi poate fi combătută cu ajutorul măştilor din ingrediente naturale. În continuare, stilista și persoana care știe totul și ceva mai mult despre podoaba capilară – Mariana Miron și Salonul de frumusețe Miadris ne va sugera și câteva remedii naturiste care ne pot ajuta cu această problemă.

Mariana, am dori să știm care sunt cauzele și când survine căderea părului?

Există o mulțime de factori care pot duce la căderea părului, în special factorii de stres ai vieții cotidiene, depresia, lipsa alimentelor sănătoase. Toți acești factori contribuie în mare măsură la creșterea cazurilor de chelie, chiar în cazul bărbaților tineri. Din punct de vedere științific, căderea părului apare din cauza nivelului crescut de DHT în organism.

Căderea părului trebuie tratată fără niciun fel de întârziere, odată ce sunteți siguri că nu este doar o pierdere normală, pentru a preveni deteriorarea lui.

Vă voi  propune unele remedii pe care le puteți face acasă pentru a contribui la menținerea părului puternic și sănătos și a împiedica pierderea acestuia:

  1. Încercați remedii naturiste

Deși există multe produse pentru păr disponibile pe piață, nimic nu funcționează mai bine decât remediile din plante, libere de orice substanțe chimice nocive care pot fi găsite din abundență în marea majoritate a șampoanelor.

  1. Eliberați-vă de stres

Unul dintre cei mai importanți factori care duc la căderea părului este stresul, prin urmare este recomandabil să vă relaxați, pentru a oferi timp organismului dumneavoastră să se recupereze din traumele zilnice. Vă va ajuta să vă îmbunătățiți starea generală de sănătate, precum și cea mentală.

  1. Uleiul

Aplicați ulei pe păr pentru a va hrăni foliculii. Uleiul de nucă de cocos sau uleiul de susan sunt excelenți pentru sănătatea optimă a părului dumneavoastră.

  1. Suplimentele pe bază de plante

A fost dovedit științific că pierderea părului se datorează excesului de DHT în organism, prin urmare, consumul de plante, este foarte benefic, deoarece scade nivelul de DHT din organism. Suplimentele pe bază de plante sunt excelente și în tratarea indispozițiilor, deoarece au rate ridicate de eficacitate și sunt libere de orice efecte secundare.

  1. Biotina

Este o vitamină foarte importantă, care stimulează creșterea părului. Ouăle, malțul și cerealele sunt o sursă bogată de biotină.

Îngrijiți mereu de părul dumneavoastră, fiindcă acesta este bogăția care înfrumusețează orice persoană, indiferent dacă ești femeie sau bărbat, oferiți-i hrana necesară pentru a fi revigorat și a străluci mereu, iar Salonul Miadris și specialista hairstyle – Mariana Miron, vă așteaptă mereu pentru o nouă doză de frumusețe și rafinament!

Text: Mocanu Valeria

PhotoCredit: arhivă personală

Facebook Comments

Post a comment