Topul celor mai sexy tunsori pentru bărbați

Tunsorile la modă pentru bărbaţi din ultimii ani se schimbă la fel de repede ca cele de la femei. Un bărbat cu stil pe lângă faptul că este atent la haine și îngrijire, va alege și o frizură pe măsură. Astfel în cele ce urmează îți prezentăm 3 tendințe în materie de hairstyle masculin ce sunt actuale anul acesta.

Părul lung

Pe lângă faptul că părul lung arată bine dsprins el poate fi prins și în coadă sau în coc. Este o aranjare pe cât de relaxantă și comoda, pe atât de elegantă și care transmite seriozitate.

Stilul Pompadour

Este foarte importantă lungima și textura părului, deoarece părul trebuie să fie relativ lung și să poata fi ridicat. Acest tip de tunsoare scoate în evidență trăsăturile feței și se potrivește bărbaților cu fața ovală și oase proeminente. Aceasta tunsoare este foarte ușor de recunoscut datorită părului scurt sau foarte scurt pe părți și în spate, iar sus părul este lung și de cele mai multe ori aranjat cu grijă pe spate. Ceea ce face ca această tunsoare să fie specială, este o linie tunsă foarte mult pe o singură parte care face diferenâa dintre părul scurt și cel lung.

gucci2

Barba hitul anului 2016

Nimeni nu poate să conteste sex-appealul pe care îl are un bărbat cu barbă. Aerul matur, sofisticat și rebel este irezistibil. Vedete masculine precum George Clooney, Hrithik Roshan, Ryan Gosling și Chris Hemsworth au optat pentru ea, iar rezultatul a fost de departe unul reușit.

Astfel  barba este cu siguranță un „accesoriu” care face diferența între un bărbat obișnuit și unul ce are grijă de aspectul său exterior.

Text: Olga Mînzat

Sursă foto:pulse-fashion.ru

Facebook Comments

Post a comment