VALAND PR&Event Agency a aniversat un an, alături de prietenii și partenerii agenției.

Compania VALAND PR&Event Agency a celebrat joi, 12 noiembrie 2015, în unul dintre localurile Draft din Chișinău, un an de  activitate.

Ne-au bucurat cu prezența lor cca 80 de invitați: oameni de afaceri, artiști și prieteni ai agenției.

Am avut parte de un concert incendiar, în cadrul căruia au evoluat: Elena Kondoraki, Serj Kuzenkoff, Katalina Rusu, Tatiana Heghea, Diana Rotaru,Tatiana Spînu, Diana Grigor, Maxim Zavidea și Samir Loghin. De asemenea cu o surpriză a venit Natalia Duminică: un workshop de belly dance.

Mulţumim tuturor partenerilor pentru faptul că au fost alături de noi pe parcursul acestui an : Rețeaua de bierării Draft, Vichy, Equillibra, Bioderma, Vinurile Mimi.

Țin să menționez că VALAND PR&Event Agency și-a propus și a reușit să formeze un mediu de lucru productiv în care imposibilul este doar o provocare. Într-o atmosfera “crazy about our work”, agenția a generat rezultatele dorite de clientii săi oferind servicii complexe de PR, MARKETING, TTL și ATL.

Actualmente au fost implementate mai multe proiecte: lansarea cărții ”Lecții de viață”;  ”Star look book” – ședințe foto stilizate cu vedetele showbiz-ului autohton; Emisiuni marca VALAND ”Bucătarul Șef Prezintă”, ”Fashion Style&Beauty”, ”Health&Fitness”, ”Sfatul Medicului”, ”Beauty Maker”, ”Dream destination”, ”Schimbă Look-ul” ce vor fi difuzate începînd cu 1 decembrie 2015 pe postul de televiziune ”Zona M” și www.valand.md. ; precum și lansarea revistei ”VALAND Magazine”.