”Vezi cât te costă chiria unui automobil. Ce îți este mai rentabil?”

Arenda automobilului a devenit o întrebare destul de actuală în zilele de astăzi din motiv, căci cu ajutorul unui transport circulația în traficul prin țară devine mai ușoară și mai simplă, astfel ne salvează tuturor timpul. De la aceasta a pornit, din necesitatea celor care doresc să arendeze un automobil, fiind dispusă să ofere servicii de cea mai înaltă calitate, pentru a salva timpul și banii clienților fideli. De fapt, ea știe că timpul tuturor e mult mai scump decât banii, cu atât mai mult, serviciile sale de chirie auto sunt îndreptate spre fiecare client. La fel cunoaște necesitățile clienților săi și mereu depune tot efortul posibil pentru a le satisface. Nadea Zlatov, știe sigur să ajute clienții fideli și să-i scape de problemele neplăcute, alături de Compania sa – chirie cu service comod, sigur și rapid.

Cum ați decis că doriți să abordați și un alt gen de activitate decât cel de până acum?

Aceasta afacere a început în anul 2014, cu o singură mașină, însă lucrurile au decurs neașteptat de bine și astfel într-o perioadă relativ scurtă, am reușit să ne mărim parcul auto. Aceasta este o afacere de familie și flota de mașini este în continuă creștere. De când am început și până în prezent, ne-am adaptat foarte bine acestei activități, pentru că ne-am axat exact pe dorințele și nevoile clienților.

Prin ce v-a intrigat domeniul mașinilor, dar în special chiria acestora?

Personal, am o pasiune puternică față de mașini, fiind de 15 ani la volanul acestora. Ideea unei afaceri în acest domeniu a venit acum câțiva ani. Locuind mai mulți ani peste hotare, am intrat în mediul de afaceri european. De 6 ani am revenit în Moldova și împreună cu soțul am decis să ne aventurăm și în mediul de afaceri local.

De cât timp sunteți pe piața automobilisticii și cum ați reușit deja să vă poziționați în această activitate? Despre ce modele de mașini putem vorbi și care sunt prețurile pentru chirie?

Pe piață suntem de 4 ani și ne bucurăm de fidelitatea clienților noștri, dar asta nu înseamnă că suntem dispuși să rămânem la nivelul actual, suntem în continuă învățare și creștere profesională. Noi ne-am axat pe mașini de clasă medie, cum ar fi mai multe modele de marca TOYOTA (Auris, Corolla, rav4, prius), BMW, OPEL, HONDA, MERCEDES, etc. Mașinile sunt atent verificate de fiecare dată când le transmitem clienților și desigur, dotate după sezon. Prețurile diferă în dependență de mașină și perioada închirierii, iar aici vorbim de un preț între 15-30 de Euro.

ZIP AUTO – compania de închiriere auto care pune accent pe dorințele și necesitățile clienților!!!! Suntem oricând la dispoziția dumneavoastră!!!

Text: Mocanu Valeria

PhotoCredit:  Kreyon