Pomeți pronunțați, strălucire sănătoasă și buze senzuale. Suntem atât de obișnuiți de faptul că machiajul  ne poate schimba înfățișarea până în momentul în care să nu ne recunoaștem. Pe lângă tot sortimentul permanent de brand-uri, colecțiile de primăvară prezintă noi idei, pentru a încerca o nouă imagine: femei fatale, o nimfă frumoasă  și un străin misterios … Vezi ce modele de machiaj îți poți face în această primăvară.  Vă propunem cinci tipaje beauty.

Regina naturii
In acest an , Chanel propune să mergem la Ocean Beach , pentru a inspira aer de mare,pentru a vedea reflcția lunii în apă pe timp de noapte și pur și simplu pentru a te bucura de primele raze ale soarelui. Pentru a face acest lucru avem nevoie de nuanțe  roz Moonlight, Ocean Light și lac de unghii Trip Sunrise. Pe lîngă toate acestea mai ia cu tine și un ruj cu renume: Mighty, Energy sau Shipshape.  Toate aceste lucruri te face să fii fermecată.

Nimfa grădinii înflorite
Mai multe case de moda precum: Dior, Clarins și Dolce & Gabbana – propune femeilor  să fie nimfe ce au grijă de grădini parfumate. De ce aveți nevoie ? Aplicați pe pleoape și obrajii  farduri sau pudră ,vopsiți unghiile și acoperițile cu petale de flori, iar pe buze aplicați o nuață de nectar de flori.  Iubitoare de libertate, spiritualitate și călătorii Pentru cei care iubesc să călătorească vă propun să cunoașteți lumi necunoscute – să vă bucurați  de aerul de libertate și să vă relaxați în acele locuri misterioase. Culori luminoase, arome condimentate, ochi care te atrag și te  fascinează . Gypsy Opale este rimelul cu nuanțe incredibile din Bohemian Pink și Hippie Green, lacuri de buze Tangerine Boho и Rose Folk, dar și lacurile de unghii Love Pink și Peace Green. Femeia de Paris

Iubitoare de libertate, spiritualitate și călători
Pentru cei care iubesc să călătorească vă propun să cunoașteți lumi necunoscute – să vă bucurați  de aerul de libertate și să vă relaxați în acele locuri misterioase. Culori luminoase, arome condimentate, ochi care te atrag și te  fascinează . Gypsy Opale este rimelul cu nuanțe incredibile din Bohemian Pink și Hippie Green, lacuri de buze Tangerine Boho и Rose Folk, dar și lacurile de unghii Love Pink și Peace Green.

Femeia de Paris
Lancôme vă  propune să vă recreați în această primăvară  la Paris, pentru a explora cele mai frumoase locuri ale orașului. În acelați timp veți simți aadevăratul stil francez. Cu această ocazie brandul a lansat o umbră grațiosă de seturi de Paris en Rêve și Paris Merveilleux. Brăndul vă mai propune lacuri  de unghii Jaune Grands Boulevards,Bleu Ciel Parisien și un ruj delicat bej – roz Aube de Printemps .

Femeia indecisă
Smashbox  și-a completat în această primăvară paleta de rujuri mate Be Legendary Lipstick, a adăugat în ele elemente suplimentare de hidratare. Astfel în fiecare zi puteți să fiți specială și deosebită sau mai bine zis dacă aveți cu dumneavoastră un ruj din colecția Publicista, Stylist, Femme Fatale, Screen Queen…