Membrele Valand Women’s Cafe s-au întrunit la primul său offline. Vezi cum a derulat seara.

La data de 24 octombrie 2017 în incita restaurantului MamiCo din capitală a avut loc prima întâlnire a membrelor clubui pentru femei din domeniul afacerilor Valand Women’s Cafe. Genericul evenimentului a fost “Off-Line cu membrele clubului”, iar  participantele s-au bucurat de o atmosferă plăcută, caldă cu un pahar de glintwine în mână și zâmbete largi pe buze. La acest eveniment  au participat doamne din domeniul: remodelării corporale, cosmetologie, turism, design vestimentar, decor de interior etc. Membrele au avut posibilitate a se cunoaște mai bine și de-a face schimb cu oferte numai bune de folosit. În cadrul Off-Line-ului a fost organizată și o prezentare de modă. Designerul autohton Inga Dobraș a prezentat brandul său”Andaleya”și colecția toamnă-iarnă. Fondatoarea proiectului, Valentina Andronic a accentuat că asemenea evenimente vor fi organizate mai des pentru ca membrele să se simtă încurajate și mai free.

”Reeșind din faptul că concursul BusinessLady by VALAND organizat anual de VALAND Magazine a atins o popularitate incomparabilă pentru RM (peste 1,7 mln vizitatori ai paginii de voting) ne-am decis să dăm o notă mai extinsă istoriilor de success a femeilor din domeniul afacerilor.”

 Daniela Reniță- Fondatoarea”Colours Botique”

IMG_1857

                                    Inga Dobraș, Fondatoarea brandului vestimentar “Andaleya” și modelele sale.

IMG_1710Inga Dobraș și echipa Jurnal TV.

VALAND Women’s Cafe este primul club de femei din RM, întrunit de cea mai stilată revistă de Moldova – VALAND Magazine. Clubul întrunește la prima etapă peste 50 femei de afaceri, persoane notorii și profesioniști calificați care sunt de facto mentorii proiectului.

Prin creare VALAND Women’s Café se propune trei obiective de fundamentale: familiarizarea cititorilor cu istoriile de success a mentorilor clubului, dar și  motivarea cititorilor de a păși pe calea succesului având exemple practice; cel de al treilea obiectiv fiind abordarea teoretică, dar și practică a subiectelor corelate cu: sănătatea, frumusețea, dar și psihologia.

Bisăptămânal cititoarele valand.md și VALAND Magazine se vor întruni în cadrul unor întâlniri prietenoase pentru a face cunoștință treptat cu mentorii VALAND Women’s Café și a discuta probleme care le vizează viața cotidiană. În urma tuturor workshop-rilor resursele financiare agonisite din bilete și produse oferite de parteneri vor fi donate familiilor social-vulnerabile din partea VALAND Women’s Café.