Vezi cum a derulat prima întâlnire cu cititorii VALAND Magazine

O atmosferă plăcută, șampanie, ciocolată și conținut editorial glossy au fost prezente la prima întâlnire VALAND Magazine cu cititorii săi. Într-o atmosferă degajată și #free_of_dress_code cititorii revistei au discutat conținutul ultimului număr al revistei.

12

Printre cititorii fideli ai revistei au apărut și interpretele Katalina Rusu și Tatiana Spînu, hairstyl-ista Romina Gherdan, directorul companiei Antos Cosmetica Naturală Moldova – Tatiana Ustica, modelele Aliona Gâlcă, Dumitrița Izbișciuc și mulți alții.

13

Întâlnirea a avut loc în incinta cafenelei “Trendy ROOM”, care a pus la dispoziția tuturor oapeților o atmosferă familiară și dedicată discuțiilor de suflet.

Oaspeţii au avut parte de un program bogat, invitați speciali și multe surprize plăcute. Toţi cei prezenţi au împărtășit impresile după ce au văzut revista, astfel că aceștea au avut posibilitatea să discute cu redacția Valand Magazine și să propună idei pentru edițiile viitoare. O altă surpriză a fost că toți cei prezenți la eveniment au avut parte de cadourii de la partenerii serii centrul Happy Fitness și centrul cosmetologic Medpark, dar și posibilitatea de a participa la o tombolă cu premii – produse Antos Cosmetica Moldova.

Unul din invitații spciali a fost și interpreta Kătălina Rusu care a povestit de ce apreciază atât de mult revista și prin ce se deosebește de altele.

26

”Revista Valand nu este doar un gen de revistă glossy dar și una informativă. Pictorialele de modă constituie unul dintre punctele forte ale revistei. Cititorul se poate relaxa în timp ce le admiră sau le poate considera o publicitate calitativa. Însă femeia de azi nu este interesată doar de modă și bârfe. Sunt multe, dar multe lucruri care te-ar putea interesa când pui mâna pe o revistă și aici Valand vine cu porție mare de sfaturi utile, rețete și recomandări. Pot spune că este o revistă amplă, utilă și interesantă.”

Despre revistă a vorbit și interpreta Tatiana Spînu, care s-a împărtășit cu impresile despre colaborarea cu echipa Valand Magazine.

2

”La Valand Magazine îmi place tot, echipa, ideile, conceptul. La acest număr am participat și eu la cea mai sălbatică ședință foto și anume Jungele Urbane. Când am venit nu știam nimic despre aceasta, însă am rămas plăcut surprinsă, echipa cu care am lucrat a avut toată libertatea. Pot spune ferm că este a doua ședință preferată din viața mea, iar ședințe foto am avut foarte multe.”

18

Una din cititoarele fidele a reviste Valand Magazine, Gabriela Botnari și-a expus gândurile despre conținutul noului număr astfel că aceasta spune că:

”Revista Valand este combinația perfectă între calitate și cantitate, tot conținutul prezentat este foarte ușor și plăcut de asimilat. Revista este foarte utilitară, având informație ușor citabilă, informativă, practică și utilă. M-au impreionat fotografiile realizate.., sparg tiparele și te duc cu gândul la o calitate occidentală.”

VALAND MAGAZINE – cea mai așteptată revistă din întreaga Moldovă apărută pe piață în Anul 2016. Și aceasta a adeverit toate așteptările publicului, pe cât de mărețe pe atât de îndrăznețe care doar au putut fi. Despre fiecare număr VALAND se vorbește și se argumentează, fiecare ediție se savurează cu nerăbdare. VALAND MAGAZINE se bazează pe cele mai înalte standarte de calitate europeană. Aceste standarte le-a împărtășit și în Moldova prin oferirea publicului a unui produs nou și total diferit, care schimbă orice viziune despre noțiunea de revistă și este 100 % irepetabil și productiv. De la lansare, revista VALAND s-a dăruit în totalmente cititorului său, astfel l-a cunoscut și s-a împrietenit cu acesta. Iar întîlnirea cu cititorii adeverește aceste cuvinte fiindcă Valand Magazine își iubește și își ascultă cititorii.

1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 25

Facebook Comments

Post a comment