Women’s Cafe- Ana Platonov: Femeia frumoasă este cea realizată și împlinită sufletește.

Ne-am propus ca Daria Room să fie nu doar un centru de frumusețe, ci un loc unde femeile să se relaxeze și să uite de rutina zilnică.

Pornind de la această idee, Ana Platonov a reușit cu succes să contureze fericirea pe chipul femeilor, care au pășit pragul salonului Daria Room. Creatoarea centrului și-a propus, să aducă în vizorul clientelor, un concept de frumusețe naturală, bazat pe proceduri non-invazive și tehnică modernă. Ana vorbește cu mândrie de faptul că, în cei trei ani de activitate, Daria Room a reușit să ofere femeilor rezultate spectaculoase. Mai mult, grație profesionalismului și abordării prietenoase, echipa de specialiști a câștigat încrederea clientelor.

Unde își au rădăcinele –  dragostea pentru frumos?

Tot ce am realizat până acum a început dintr-un simplu hobby și o redescoperire personală. Ideea a luat viață acum trei ani și jumătate, după ce s-a născut fetița mea Daria. Ea m-a inspirat să deschid o cămară a femeilor, pe care am denumit-o Daria Room. Am început cu pași mici, dar ne-am extins în baza cererilor. Inițial, nu era ceva foarte bine pus la punct sau structurat, dar ceea ce am reușit este dovada unei munci enorme.

Ce vă inspiră cel mai mult?

Sunt inspirată de femeile, care o dată ce pășesc pragul Daria Room devin mult mai încrezătoare și mulțumite de sine. Asta ne motivează, pe zi ce trece, să facem lucrurile din ce, în ce mai bine. Inițial, am lucrat doar eu, ulterior am angajat și alți specialiști, iar acum suntem opt persoane și fiecare muncim cu dragoste câte 6-7 zile pe săptămână.

Ce studii a-ți finalizat?

Profesia mea de bază este designer vestimentar, am absolvit o facultate în acest domeniu la Universitatea Tehnică. La început am avut o pasiune pentru remodelarea corporală, după care am fost la București, la un training, iar acolo am cunoscut o doamnă extraordinară și ea mi-a inspirat pasiunea pentru estetica facială. Cosmetologia am învățat-o înafara țării, mai exact în România. Am început cu niște cursuri de specialitate și am continuat cu multe training-uri în domeniu respectiv. Profesez și învăț în fiecare zi, asta pot să vă spun. Totuși, cel mai mare regret este faptul că nu am o facultate în medicină, dar planific anul viitor să merg la studii.

Căror factori se datorează succesul centrului Daria Room?

Aici, găsiți atmosferă deosebită și o echipă de neînlocuit. De fapt, cel mai mult mă mândresc cu echipa de specialiste extraordinare. Suntem un centru pentru remodelare corporală și estetică facială, care pune la dispoziție proceduri non invazive, care nu dăunează sănătății, adică tot ce înseamnă calitate, tot ce este revoluționar și cu efecte garantate.

Daria Room mereu ține pasul cu tehnologiile care apar  și le aduce în centrul său pentru a face mai efectivă munca cu clientele sale. Din care surse vă informați despre noile tehnologii?

Sunt o împătimită a tehnologiilor, am o curiozitate aparte la tot ce înseamnă utilaj și tehnică nouă, la tot ce luminează și promite rezultate spectaculoase. La început fac testările necesare, iar după ce mă conving că aparatele propriu-zise oferă rezultatele  promise, lansăm pe piață și comandăm clienților. Pot să vă spun că, o dată la trei luni, simt necesitatea să cunosc ceva nou și să descopăr inovațiile.

Care este aparatul cel mai solicitat de la  Daria Room?

În luna iulie, am reușit să atragem parteneri italieni, producătorii aparatului Eximia, care poate fi numit ,, robot al frumuseții”.Suntem unicii care îl avem în Republica Moldova și el este ultimul trofeu achizitionat. Un echipament care include puterea a cinci proceduri diferite, mai exact redefinește și remodelează corpul pe parcursul a șapte zile, oferind rezultate pur și simplu de poveste.

Cât de des femeile trebuie să pășească pragul centrului Daria Room ca să arate bine ?

Noi încercăm să ne educăm clientele, nu neapărat să facă o obsesie pentru proceduri și Daria Room, dar să se învețe să se accepte așa cum sunt, să țină cont de locurile slabe pe care le au și să progreseze intelectual în fiecare zi.

Ce a-ți reușit să învățați pe parcursul activității dvs. de cosmetician?

Cea mai importantă lecție învățată de mine este faptul că nu există perfecțiune și nu tind spre asta.

De fapt, acest lucru încercăm să educăm și în clientele noastre. Ne-am propus ca Daria Room să fie o locație unde vii nu doar să cauți rezultate spectaculoase, ci să te relaxezi și să te deconectezi de rutina zilnică. Am mai învățat că toate femeile tind spre perfecțiune.

Cum arată o femeie frumoasă în viziunea dvs.?

O femeie frumoasă este cea care este realizată, împlinită sufletește, cunoaște ce vrea, dar mai puțin una cu genele false și machiaj strident. Eu sunt destul de naturală și îmi doresc ca femeile să nu aibă o obsesie pentru ce cred alții despre ele, ci să trăiască în confortul lor.

Ce pasiuni aveți și cum le dezvoltați în timpul liber?

Ceea ce fac la Daria Room, eu consider că este o artă.

Nu am timp pentru alte pasiuni, întrucât am trei copii și trebuie să reușesc să le fac pe toate. Eu gătesc zilnic, întrucât sunt adeptul unui mod de viață sănătos, iar familia mea mănâncă doar acasă.  În momentul în care, ai în față o pacientă, îi privești ridurile la nivel de artă și la nivel de hobby, astfel că fiecare femeie este individuală. De fapt, cea mai mare bucurie este atunci când văd o clientă radiind de fericire, după ce a obținut rezultatul mult dorit, dar și a reușit să recapete încrederea în ea.

Care sunt planurile dvs. de viitor?

Ceea ce-mi doresc este să am o căsuță mai mare pentru Daria Room și încet, încet, intenționăm să mergem spre un spectru medical, ca să avem în jurisdicție specialiști ginecologi, endocrinologi, dermatologi, astfel încât femeile să-și facă investigații de la A la Z.

Text: Cătălina Roșca

PhotoCredit: Valand Magazine
 mun. Chișinău, str.Kiev 4

Tel: +373 797 90 807
Facebook.